Organisatie

 

Wie zijn wij?

Het bedrijf is ontstaan als kleinschalig familiebedrijf. Lou Rutting begon in 1963 als pluimvee slachter. In 1970 startte Lou Rutting een nieuwe onderneming, een grossierderij in vers pluimvee.
In 1971 kwam Rien bij zijn vader in het bedrijf werken.

De kleine onderneming groeide en achtentwintig jaar later verhuisde Rien Rutting  met zijn onderneming naar een groter bedrijfspand, gevestigd in Bunnik. Het assortiment werd uitgebreid met onder andere gegaarde en gerookte producten.

Nu twaalf jaar verder specialiseert het bedrijf zich in:

-          gerookte producten op ambachtelijke wijze bereid
-          het klantgericht produceren

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het roken, koken en braden van diverse producten bestaande uit:

- Wild en gevogelte
- Spareribs
- Saté’s (Varkenshaas/Kip)

We roken al onze producten op ambachtelijke wijze. Voordat het vlees wordt gerookt op beukenhout wordt het eerst gepekeld.  Dit proces zorgt ervoor dat het vlees een authentieke smaak krijgt.