Visie

Het produceren van de vleeswaren en specialiteiten van wild en gevogelte is een prachtig proces. Door onze kennis en kunde op de juiste manier te gebruiken zijn wij in staat mensen een moment te geven om te genieten van heerlijke producten. Wij zien het niet alleen als een uitdaging maar als onze plicht om producten te maken die gewaardeerd worden door een groot publiek.

 

Culinaire trends

Rutting Versspecialiteiten houdt de markt goed in de gaten en speelt in op culinaire trends. Gezond, puur en gebruiksgemak voeren daarom de boventoon in het assortiment. Het aanbod op de markt stijgt en de consument zoekt daarom naar producten met een onderscheidend karakter.

Op eigen initiatief maar ook in samenwerking met onze relaties willen wij producten maken die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Wij hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Door ambacht te combineren met de beste ingrediënten zijn wij in staat u het beste te bieden op het gebied van wild en gevogelte vleeswaren en specialiteiten.

 

Een (ambachtelijk) vak apart

Roken, koken en braden van wild en gevogelte is een vak apart. Een ambachtelijk vak om precies te zijn. Aan deze kernactiviteit voegt Rutting Versspecialiteiten nog twee belangrijke ingrediënten toe: smaakbeleving en kwaliteit. Al jaren kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Ook deze bewuste keuze zorgt voor een constante kwaliteitsimpuls.